El propietari de Las Vegas Sands, Sheldon Adelson.
El magnat Sheldon Adelson vol garanties legals per a Eurovegas.
Barcelona

ICV demana que Adelson comparegui al Parlament per explicar el projecte d'Eurovegas

El grup vol que el magnat dels casinos expliqui el seu projecte d'inversió i aclareixi les investigacions a les quals està sotmès per presumptes delictes.

RedaccióActualitzat
ICV-EUiA sol·licitarà la compareixença del magnat del joc Sheldon Adelson al Parlament perquè expliqui el seu projecte d'inversió i aclareixi les investigacions a les quals està sotmès per presumptes delictes, segons un comunicat d'avui dimecres.

Segons ha explicat en un comunicat el diputat d'ICV-EUiA, Jaume Bosch, "és molt greu que el govern negociï i doni totes les facilitats a un presumpte delinqüent a qui CiU ha tractat gairebé com un cap d'estat en les seves visites a Catalunya".

En concret, ICV reclama que Adelson expliqui les lleis que demana modificar i com afectaria el projecte als terrenys del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Bosch també ha demanat que Adelson aclareixi per què està sent investigat pel Departament de Justícia dels Estats Units i l'Estat de Nevada, així com els motius pels quals diverses empreses subsidiàries de Las Vegas Sands han estat multades pel govern de la Xina.

Segons el diputat d'ICV, la compareixença, que es podria fer mitjançant videoconferència per reduir el cost econòmic, es podria produir el setembre, mes en el qual Adelson ha anunciat que prendrà una decisió sobre la instal·lació d'Eurovegas.
Anar al contingut