Sant Feliu de Guíxols

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols delimita dues zones sense fum a les platges

Sant Feliu de Guíxols estrena dues platges amb zones sense fum i es converteix en l'únic municipi de la Costa Brava amb aquesta iniciativa. Les multes per vulnerar la prohibició de fumar oscil·len entre els 50 i 300 euros.

RedaccióActualitzat
Sant Feliu de Guíxols ha implantat aquest estiu, en dues platges del municipi, zones sense fum. Es tracta de dos espais per a no fumadors, els únics que hi ha a la Costa Brava.

Són dues franges d'entre 80 i 100 metres, situades als extrems de les platges de Sant Pol i de Sant Feliu i delimitades per uns panells en els quals s'informa de la prohibició de fumar-hi.

Una iniciativa semblant ja es va provar fa anys a l'Escala i la van haver d'abandonar perquè no podien controlar que ningú hi fumés.

El funcionament d'aquestes zones sense fum demana la col·laboració dels banyistes, ja que l'Ajuntament confia que siguin ells mateixos els que es renyin els uns als altres i, d'aquesta manera, evitar sancions.

Tot i això, si les accions dels fumadors s'han de castigar, les multes oscil·len entre els 50 i 300 euros, però de moment no se n'ha posat cap.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut