Barça

El Barça estrena un túnel de vestidors més modern i lluminós en el debut a la Lliga

El Barça estrenarà avui el túnel de vestidors coincidint amb l'inici de la Lliga al Camp Nou davant la Reial Societat. Un cop acabades les obres de millora a l'estadi, els jugadors trobaran un espai amb més llum i amb grans fotografies de l'afició, símbols institucionals, el lema "Més que un club" i acaba amb els retrats dels jugadors del primer equip.

Actualitzat
El Barça estrenarà avui el túnel de vestidors coincidint amb l'inici de la Lliga al Camp Nou davant la Reial Societat. Un cop acabades les obres de millora a l'estadi, els jugadors trobaran un espai amb més llum i amb grans fotografies de l'afició, símbols institucionals, el lema "Més que un club" i els retrats dels jugadors del primer equip. Un nou concepte de túnel de vestidors molt més modern i d'acord amb la temàtica futbolística de l'escenari.

En el passadís que dóna accés al túnel s'ha volgut retre un homenatge als quatre equips que han aconseguit la Lliga de Campions. Així apareixen les quatre imatges de les plantilles amb el títol europeu a Wembley 1992, París 2006, Roma 2009 i Wembley 2011.

Cartell de benvinguda als equips rivals

Durant aquest temps també s'ha aprofitat per reordenar i actualitzar el túnel d'accés als vestidors de l'equip contrari i dels àrbitres. L'element més destacat és el gran cartell situat al túnel on accedeix l'autocar dels rivals i on hi ha inscrita la paraula ‘Benvinguts', en català, castellà i anglès, amb el Camp Nou ple en el rerefons. Des d'aquí els jugadors de l'equip contrari i els àrbitres accediran al túnel que dóna pas als vestidors. En aquest espai s'ha volgut donar un aire molt més institucional i s'han pintat les parets amb els colors blaugrana.

En el passadís que hi ha a l'altre extrem, la zona d'accés dels jugadors del primer equip, els colors blaugrana s'han substituït pel groc i el taronja, molt més vius i que simulen la segona equipació de la temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut