Dos cotxes dels Mossos d'Esquadra (Foto: ACN)
Dos cotxes dels Mossos d'Esquadra (Foto d'arxiu: ACN)
Catalunya

Els Mossos i els Bombers busquen dos avis que van desaparèixer a Ogassa i Constantí

En tots dos casos es tracta de persones que passen de la setantena i que s'haurien perdut. Un d'ells té Parkinson.

RedaccióActualitzat
Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra van fer diumenge la recerca de dues persones d'edat avançada a Ogassa (Ripollès) i a Constantí (Tarragonès), respectivament.

A Ogassa, a la zona de Can Salvans, hi van treballar vuit dotacions de Bombers, un helicòpter i diversos efectius dels Mossos d'Esquadra. Buscaven un home de 77 o 78 anys que podria haver-se desorientat per la zona.

A Constantí, Mossos i Bombers van estar buscant un avi que va sortir a caminar el 23 d'agost. L'home, d'entre 74 i 78 anys, té un cert grau de demència. L'home va fer una trucada amb el mòbil, per això el jutge ha autoritzat rastrejar les trucades per facilitar-ne la recerca.

Els Mossos i els Bombers encara continuen treballant per trobar l'home, veí de Torreforta. Estan treballant a la zona del barri tarragoní d'Icomar, concretament entre la Carretera Nacional 340 i la T-11, l'autovia que va de Reus a Tarragona. S'ha acotat el terreny de recerca perquè la trucada que va fer l'home amb el seu mòbil indica que es trobava per aquesta zona. L'avi desaparegut tenia el costum d'anar a passejar cada matí pel barri fins al migdia.

Encara no hi ha hagut cap notícia sobre la localització o aparició dels dos homes desapareguts.

Anar al contingut