Els Mossos inspeccionen el vehicle accidentat a l'AP-7 a Constantí (Foto:ACN)
Els Mossos inspeccionen el vehicle accidentat a l'AP-7 a Constantí (Foto:ACN)
Constantí

Una dona mor i un nadó en estat crític en l'accident entre un camió i un turisme sobreocupat a l'AP-7

La víctima era la mare del conductor del turisme i anava al seient de l'acompanyant. En l'accident, un nadó que viatjava al cotxe, ocupat per sis persones, ha resultat ferit greu i està en estat crític.

RedaccióActualitzat
Un altre accident mortal a les carreteres catalanes. Una dona ha mort poc abans de les set d'aquest matí en un accident de trànsit entre un camió i un turisme a l'AP-7 en sentit Barcelona al pas per Constantí. L'accident s'ha produït quan un turisme ha xocat amb la part posterior d'un camió que s'acabava d'incorporar a l'autopista, al quilòmetre 251 de la via. El cotxe, amb sis persones a bord, tres adults i tres menors, una persona més de les permeses, procedia de Tarifa i anava a Sant Boi de Llobregat, on vivien.

La víctima, de 45 anys, era la mare del conductor del turisme i anava al seient de l'acompanyant. En l'accident, un nadó que viatjava també al cotxe ha resultat ferit greu i està en estat crític. Dos menors més han patit lesions lleus. En canvi, el conductor, un altre ocupant del cotxe, i el conductor del camió, que viatjava sol, han resultat il·lesos.

L'accident ha obligat a tallar, segons el Servei Català de Trànsit, dos dels tres carrils que hi ha en aquest punt de la via en sentit Barcelona durant gairebé tres hores. Des de les deu del matí, ja s'hi pot circular amb normalitat.

Mossos d'Esquadra, efectius dels Bombers i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets.
Anar al contingut