Ramon Visensay dirigint-se a la comissaria dels Mossos a la Seu d'Urgell.
Ramon Visensay dirigint-se a la comissaria dels Mossos a la Seu d'Urgell.
La Seu d'Urgell

El jutge deixa en llibertat amb càrrecs el presumpte cap de la xarxa de contraban de tabac andorrà

Ramon Visensay s'havia lliurat en una comissaria dels Mossos de la Seu d'Urgell. Assegura que la xarxa no existeix i diu que Ausàs no hi té res a veure. El jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

RedaccióActualitzat
El jutge deixa en llibertat amb càrrecs el nou implicat en la xarxa de contraban de tabac andorrà. Es tracta de Ramon Visensay, que es va lliurar aquest dijous a la policia.

Visensay seria el presumpte líder de la xarxa de contraban de tabac de la qual suposadament també formava part l'exconseller de Governació, Jordi Ausàs.

Aquest dijous al matí, seguint els consells del seu advocat, l'acusat ha anat fins a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Seu d'Urgell i s'ha lliurat a la policia. Visesay, de 42 anys, portava un mes en crida i cerca.

Ausàs "no hi té res a veure"

En declaracions a TV3, Visensay ha exculpat a l'exconseller Ausàs de la trama. Assegura que "no hi té res a veure, és una gran persona i no sé per quins motius surt aquí enmig, no ho entenc".

Amb Visensay ja són 10 els implicats per la presumpte trama de contraban. Entre elles, va ser arrestat l'exconseller Ausàs, que va passar dos dies a la presó abans de dipositar una fiança de 145.000 euros.
Anar al contingut