Logronyo

El president de La Rioja: "S'ha de tenir morro per demanar i després tenir televisió o ambaixades"

Redacció - 31/08/2012 - 10.26h.

El president de La Rioja, Pedro Sanz, ha acusat Catalunya de maquillar la petició de rescat estatal i de malbaratar recursos públics. "S'ha de tenir morro per demanar i després dir "tinc el que em dóna la gana", com televisió autonòmica o ambaixades", ha afirmat.

Sanz ha presumit que la seva comunitat "complirà amb el dèficit a finals d'aquest any i també l'any que ve, sense cap tipus de petició de rescat, que es posa de moda ara".

"Ara surten a emmascarar-lo quan diuen que demanen rescat però no que és un rescat perquè demanen uns diners que són seus, que diuen que són dels catalans. Però què estem dient!", s'ha queixat.

I ha considerat que l'executiu d'Artur Mas no ha fet les retallades que calia: "Si vostè demana més de 5.000 milions d'euros, tot i que avui he sentit que n'hi han donat 10.000 --que són ja com deu anys dels pressupostos de La Rioja--, ha d'assumir la responsabilitat d'estrenye's el cinturó. Si no, on anem a parar!'

Aquestes crítiques se sumen a les de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, que s'ha queixat que Catalunya rep més diners que Madrid, i del president de la Xunta, de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, que va dir que "avui paga Galícia i Catalunya demana".

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots