Forogtama de l'anunci de l'ANC.
Fotograma de l'anunci de l'ANC.
Arenys de Mar

L'Assemblea Nacional Catalana presenta l'espot de la marxa de l'Onze de Setembre

L'Assemblea Nacional de Catalunya ha començat a rodar aquest dissabte al matí a Arenys un espot promocional per aconseguir que sigui molt massiva.

RedaccióActualitzat
L'Assemblea Nacional de Catalunya ha presentat aquest dissabte al matí un espot promocional per aconseguir que la marxa de l'Onze de Setembre sigui tan massiva com sigui possible.

En l'anunci, dirigit pel realitzador Lluís Danés, hi apareixen els expresidents del Parlament Ernest Benach i Joan Rigol, l'escriptor Josep Maria Benet i Jornet, i els músics Joan Reig i Gerard Quintana, a més d'una àmplia varietat de persones de l'àmbit polític i cultural català.

La presentació s'ha fet a Arenys de Mar, municipi amb què va tenir un vincle Salvador Espriu. Del seu poemari "La pell de brau" són les frases que reciten diferents persones de l'àmbit polític i cultural.



Durant l'acte, la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha recordat que a la marxa hi haurà unes persones que defensaran la independència i unes altres, el pacte fiscal. Casals insisteix que no passa res i que el més important és sumar.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut