L'escultura de Ripollés a l'Aeroport de Castelló. (Foto: EFE)
L'escultura de Ripollés a l'Aeroport de Castelló. (Foto: EFE)
Castelló de la Plana

L'aeroport de Castelló va gastar 5 milions en publicitat el 2011

L'aeroport de Castelló va gastar més de 5 milions d'euros en publicitat, propaganda i relacions públiques el 2011, segons consta als comptes de la Generalitat Valenciana. Les despeses de personal van superar els 360.000 euros.

RedaccióActualitzat
L'aeroport de Castelló va gastar més de 5 milions d'euros en publicitat, propaganda i relacions públiques el 2011, segons consta a la memòria de l'exercici, recollida al Compte General de la Generalitat Valenciana. Durant el mateix període, les despeses de personal van superar els 360.000 euros. L'aeroport de Castelló, inaugurat el març del 2011, no estarà operatiu fins al gener de 2013, segons va anunciar el president d'Aerocas, Carlos Fabra.

La instal·lació té 7 treballadors. El director general de la societat aeroportuària, Juan García-Salas, va percebre més de 80.000 euros anuals. El salari inclou més de 46.000 euros de retribució fixa i un complement específic superior als 42.000 euros com a director de Vigilància i Control.

La memòria fa notar que en aquestes remuneracions no es va aplicar la reducció de sou d'un 15% per al personal directiu, dictada pel govern espanyol.



Anar al contingut