Imatge de la pròxima presentació d'Apple
Imatge de la pròxima presentació d'Apple
Cupertino

Apple podria presentar l'iPhone 5 el 12 de setembre

La imatge amb què Apple anuncia el seu pròxim esdeveniment mostra un enigmàtic 5 com a ombra del 12, el dia en què es farà la presentació.

RedaccióActualitzat
La firma tecnològica d'Apple ha convidat el 12 de setembre els mitjans de comunicació a un esdeveniment a Sant Francisco, on s'espera que faci el llançament de l'iPhone 5. La invitació va acompanyada d'una imatge on es veu un número 12, en referència a la data, i un críptic "Ja quasi és aquí". Però el que més sospites ha aixecat és que l'ombra del 12 és un 5.

Prenent aquesta pista, els seguidors de l'empresa de la poma han donat per fet que pensa fer el llançament de la cinquena versió del popular iPhone.

Segons fonts d'Apple, que no han confirmat si l'iPhone 5 es presentarà la setmana que ve, el nou mòbil podria tenir una pantalla més gran i arribar a les 4 polzades, és a dir, 10,1 centímetres d'angle a angle. D'aquesta manera, Apple modificaria una pantalla que ha mantingut inalterada en totes les versions en les 3,5 polzades (8,89 centímetres).

Segons alguns analistes, la pantalla més gran pot ser una resposta al seu rival Samsung, que amb el seu telèfon intel·ligent de grans dimensions amb sistema operatiu Android ha aconseguit situar-se com el major fabricant mundial mòbils. 

També han sorgit rumors sobre el fet que la companyia de la poma mossegada podria oferir detalls sobre la versió reduïda de l'iPad.

La còpia, abans que l'original

Sigui presentat ara o després, el nou iPhone arribarà a les botigues just a temps per a la temporada nadalenca. 

Mentre l'empresa que va fundar Steve Jobs juga un cop més al gat i a la rata amb l'iPhone 5, una empresa xinesa n'ha copiat aquesta nova versió i l'ha llançat abans que Apple la presenti.

La firma que ha tingut la idea, Godford Electronics, ha confirmat al portal PConline la producció del mòbil, que han batejat com a Goodphone i5.

Anar al contingut