Imatge de la primera manifestació independentista en moto, l'any 2010
Els Motards Independentistes participaran a la Diada per tercer any consecutiu. (Foto: Motards Independentistes)
Barcelona

Més de 1.000 autocars aniran a Barcelona per participar a la manifestació de la Diada

L'ANC assegura que han contractat més de 1.000 autocars que marxaran a Barcelona per l'Onze de Setembre. A més, partits i entitats també disposen d'autocars propis.

RedaccióActualitzat
Quan falten tres dies per a la manifestació de l'Onze de Setembre, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha informat que ja ha contractat més d'un miler d'autocars que es desplaçaran a Barcelona perquè la gent pugui participar en la marxa.

Es calcula que el nombre d'autocars serà aproximadament el doble del que es va disposar a la manifestació en contra de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, el 10 de juliol del 2010.

L'ANC ha afirmat que "es tracta de la xifra més alta de mobilització d'autocars que s'ha assolit mai en un esdeveniment d'aquestes característiques al país". Ha informat que a diverses zones del territori les places "s'han ocupat tan ràpidament que moltes persones s'han quedat sense autocars". L'ANC ha recordat que a banda dels autocars que ells han contractat també n'hi haurà d'altres de gestionats per partits polítics i entitats.

Altres vies d'accés

A banda dels autocars, l'ANC explica que hi ha gent que ha optat pel tren o que arribarà a Barcelona de maneres diverses. Una és a través d'una marxa a peu que sortirà a les sis del matí d'aquest diumenge des de Sant Carles de la Ràpita i que té previst arribar a Barcelona el dimarts, abans de la manifestació. Alguns dels municipis per on passarà són l'Ampolla, l'Hospitalet de l'Infant, Cambrils, Torredembarra i Castelldefels.

Una altra opció és anar en moto i participar de la Manifestació Independentista en Moto, que aquest any celebra la tercera edició i que sortirà de Vic el mateix dia onze a les nou del matí i espera arribar a l'Arc de Triomf de Barcelona a les 13.30 aproximadament. Per aquelles persones que no puguin sortir de Vic s'ha establert un punt de trobada a Sant Just Desvern amb el lema "Fes una ronda per la independència". L'any passat van participar en aquesta iniciativa unes 150 motos i l'ANC espera que enguany se superin les 200.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut