La zona de bar habilitada a la Plaça del Pi.
La zona de bar habilitada a la Plaça del Pi.. (Foto: ACN)
Barcelona

Una batalla durant la festa major de Bellaterra entre joves i policia se salda amb 12 agents ferits i 4 detinguts

Quatre Mossos i vuit agents de la Guàrdia Urbana han quedat ferits aquesta matinada en una actuació durant la festa major de Bellaterra (Vallès Occidental) que s'ha saldat amb quatre detinguts per desordres públics, atemptat contra l'autoritat i lesions.

RedaccióActualitzat
Els fets han passat a quarts de cinc de la matinada de dissabte, quan la festa major de Bellaterra s'acabava i alguns dels assistents, que no volien marxar de la plaça del Pi, han seguit demanant begudes a la barra. Llavors és quan s'han iniciat els aldarulls. La batalla al carrer s'ha saldat amb quatre agents dels Mossos d'Esquadra i vuit guàrdies urbans ferits, i també amb quatre detencions.
 
Quan hi han arribat els agents, segons el relat dels Mossos, un grup de persones ha començat a llançar ampolles i objectes contundents, i a resistir-se activament al desallotjament de la plaça.
Agents de seguretat ciutadana, amb suport de l'Àrea de Recursos Operatius del Cos de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Bellaterra, han intervingut per restablir l'ordre i, finalment, han desallotjat la plaça.

Els quatre detinguts són joves d'entre 24 i 29 anys de nacionalitat espanyola i veïns de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental).

La Direcció General de la Policia, en un comunicat, ha fet una crida "al civisme i al gaudi pacífic de la festa" perquè es pugui desenvolupar sense més incidents durant la resta del cap de setmana.

Anar al contingut