Barça

El blaugrana David Villa crema etapes per recuperar un nivell físic òptim

Després de vuit mesos de lesió, el davanter blaugrana recupera el to progressivament. L'asturià va sumant minuts amb el Barça i amb Espanya, i se n'espera un nivell físic òptim d'aquí a un o dos mesos.

Actualitzat
Després de vuit mesos de lesió, David Villa recupera el to progressivament. L'asturià va sumant minuts amb el Barça i amb Espanya i se n'espera un nivell físic òptim d'aquí a un o dos mesos.

El davanter blaugrana vivia a mitjans d'agost el seu moment somiat: el retorn a la dinàmica de joc de l'equip. Va ser a Bucarest, en un partit amistós, però per ell un dels moments més especials de la seva carrera. Fins ara mai havia tingut una lesió tan greu.
 
Va ser un retorn avançat, no se l'esperava tan aviat. I encara menys, quan, en el primer partit de Lliga contra la Reial Societat, Tito Vilanova apostava per la seva presència als últims minuts. El Camp Nou el va rebre amb una gran ovació i ell va recompensar l'estima del públic amb un gol. El seu primer gol en aquesta nova etapa.

El Trofeu Joan Gamper ha estat el partit en el qual ha disputat més minuts, un total de 69, però el tècnic del Barça Tito Vilanova també va confiar en ell en un moment delicat, quan el Barça havia de remuntar l'Osasuna a Pamplona. I va veure amb bons ulls la convocatòria de Del Bosque amb la selecció espanyola. Era una nova oportunitat de sumar minuts.

I Villa va tornar a demostrar el seu sisè sentit de golejador, amb un altre gol. Tot i així, no s'espera la seva millor versió fins d'aquí a un o dos mesos, encara que ell lluita dia a dia per escurçar aquest temps.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut