Futbol

Pep Guardiola celebra a Nova York la Diada Nacional de Catalunya

Pep Guardiola i la seva família han estat uns dels assistents a l'acte que l'Institut Català d'Amèrica a Nova York ha realitzat amb motiu de la propera Diada Nacional de Catalunya.

Actualitzat
Pep Guardiola i la seva família han estat uns dels assistents a l'acte que l'Institut Català d'Amèrica a Nova York ha realitzat amb motiu de la propera Diada Nacional de Catalunya. Un dels assistents també ha estat l'exdirectiu del Barça Xavier Sala i Martin, que està ajudant la familia Guardiola en la seva adaptació a la ciutat de Nova York.

La jornada d'ahir dissabte va començar amb activitats per als més joves. Després va ser el torn dels discursos de Mary Ann Newman i Andrew Davis, caps de la delegació del govern de Catalunya als Estats Units. A continuació, es va fer un concert en homenatge al compositor català Eduard Toldrà, en el 50è aniversari de la seva mort.

Pep Guardiola també es va deixar veure fa una setmana a les instal·lacions de Flushing Meadows, on s'està celebrant l'Open dels Estats Units de tenis.
Anar al contingut