Barça

La segona equipació del Barça de la temporada 2013-14 portarà els colors de la senyera

Segons ha avançat aquest dilluns el diari "Sport" i ha pogut confirmar TV3, la segona equipació de la temporada 2013-14 serà, íntegrament, amb els colors groc i vermell. La decisió es va prendre fa aproximadament sis mesos i la nova samarreta està en ple procés de producció, amb una previsió inicial aproximada de dos milions d'unitats.

Actualitzat
El Barça jugarà amb la senyera. Segons ha avançat aquest dilluns el diari "Sport" i ha pogut confirmar TV3, la segona equipació de la temporada 2013-14 serà, íntegrament, amb els colors groc i vermell. La decisió es va prendre fa aproximadament sis mesos i la nova samarreta està en ple procés de producció, amb una previsió inicial aproximada de dos milions d'unitats.
 
La possibilitat de portar les quatre barres a la samarreta del Barça ja es va sondejar en les eleccions al club del 2010, a iniciativa de Xavier Vinyals, president de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, i els quatre candidats s'hi van mostrar d'acord. Vestir-se amb els colors de la senyera per primer cop en la història s'entén des del club com un reforç dels vincles del Barça amb el territori i un impuls a la projecció internacional de Catalunya.

Amb aquest pas, el Barça seguirà el disseny d'equips com el Sant Andreu, el Vilafranca i el Manlleu, que llueixen la senyera en la primera equipació, o el Girona, que aquest any porta la senyera com a segona equipació.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut