Madrid

El PP considera que la manifestació va contra la Constitució Espanyola

De Cospedal ha assegurat que els partits que hi porten dirigents se situen fora de la llei i no entén que hi participin dirigents polítics catalans, i menys encara que hi vagin representants socialistes.

RedaccióActualitzat
La manifestació independentista de la Diada va contra la Constitució. Això és el que pensa el Partit Popular. La número 2 del partit, María Dolores de Cospedal, s'ha mostrat sorpresa per la presència d'alguns dirigents polítics a la marxa. Segons la també presidenta de Castella-la Manxa, que ha esquivat les crítiques a CiU, el PSOE se situa fora de la llei quan anima els membres del PSC a participar a la manifestació de demà si així ho volen.

"Nosaltres no faríem mai res contrari a la llei i a la Constitució", ha assegurat la líder popular, i ha afegit que veu amb "força preocupació" que Rubalcaba "animi" a participar en una marxa independentista. També ha assegurat que els socialistes estan fent un "gir radical" que perjudica Espanya, quan defensen el federalisme o diuen que faran una oposició ferma al govern espanyol.
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut