La compositora, pianista i cantant Maria Coma
La compositora, pianista i cantant Maria Coma
Vic

La compositora i cantant Maria Coma, premi Puig-Porret

El guardó musical més ben dotat del país s'ha concedit per a la creació d'un nou instrument, que es presentarà al Mercat de Música Viva de Vic de l'any vinent.

RedaccióActualitzat
La compositora, pianista i cantant Maria Coma ha estat guardonada amb el Premi Puig-Porret, el guardó musical més ben dotat del país. La concessió del premi ha donat el tret de sortida a la 24a edició del Mercat de Música Viva de Vic. Per primera vegada, el premi s'ha atorgat a un projecte per produir un espectacle que s'estrenarà al Mercat de l'any vinent. 

Coma treballarà durant un any en la creació d'un nou instrument i en composicions musicals compostes expressament per a aquest instrument, i les presentarà al públic de Vic.

El Mercat de Música Viva de Vic omple des d'aquest dimecres i fins diumenge la capital d'Osona de música. La cantant Mayte Martín serà l'encarregada d'inaugurar el festival aquest dijous amb un concert al Teatre Atlàntida, on presentarà el seu nou disc.

La programació la completen gairebé 70 concerts, entre els quals destaquen els d'Antònia Font, Love of Lesbian, Guillamino o els bascos We are Standard.

El certamen torna a apostar per les noves tecnologies i per segon any consecutiu aquesta important fira del sector posa a disposició dels usuaris l'aplicació gratuïta per a telèfons intel·ligents.

Una de les novetats d'enguany és un abonament al preu de 30 euros, que es podrà bescanviar per cinc entrades a cinc concerts diferents.
Anar al contingut