Madrid

Rajoy "entén" la decisió d'Aguirre per motius personals i li reconeix "l'extraordinària feina feta"

En un comunicat, Mariano Rajoy ha reconegut "l'extraordinària tasca de govern" que ha desenvolupat Aguirre en les administracions on ha estat. Rajoy diu que entén les raons personals de la dirigent madrilenya per a la seva renúncia.

RedaccióActualitzat
Un dels pocs que sabien les intencions de dimitir de la presidenta de la Comunitat de Madrid era el president del Partit Popular, Mariano Rajoy. La dimissionària Esperanza Aguirre ha assegurat, durant la roda de premsa, que creu que Rajoy "ha entès" la seva decisió, i no s'equivoca.

El mateix Rajoy ho ha confirmat en un comunicat en què ha reconegut "l'extraordinària tasca de govern" que ha desenvolupat Aguirre en les administracions on ha estat. Rajoy diu que entén les raons personals de la dirigent madrilenya per a la seva renúncia.

Esquivant qualsevol divergència que hagi pogut tenir amb la presidenta madrilenya, Rajoy es limita a destacar que la feina d'Aguirre quedarà "com un dels grans actius del PP" i celebra que segueixi col·laborant amb el seu partit.

Segons ha explicat en el comunicat, el president del govern espanyol ha mantingut aquest mateix dilluns al matí una "afectuosa i entranyable" trobada amb la presidenta en què li ha fet saber la decisió motivada per "raons personals" i Rajoy li ha expressat "els millors desitjos per aquesta nova etapa".
Anar al contingut