Natació

Mireia Belmonte encara no ha renovat amb el CN Sabadell i diu que s'entrena en una piscina al costat de casa

La doble medallista olímpica Mireia Belmonte encara no ha renovat el seu contracte amb el Club Natació Sabadell per diferències econòmiques. Aquest dijous, la nedadora catalana no va participar en diversos actes d'homenatge celebrats a Sabadell als esportistes olímpics i va explicar que ara mateix s'entrena sola en una piscina al costat de casa.

Actualitzat
El Club Natació Sabadell va homenatjar ahir a la nit els seus esportistes olímpics. Havia de ser una festa a la qual hi havien d'assistir, entre altres, les sis jugadores de la selecció espanyola de waterpolo i Mireia Belmonte. La sorpresa la va donar precisament la nedadora de Badalona: va arribar a la cita, va saludar però no es va quedar al sopar.

La medallista olímpica està negociant la renovació del seu contracte amb el club vallesà i, de moment, s'entrena pel seu compte. Sí que ha renovat el seu entrenador, que és el director tècnic de natació del club, Fred Vergnoux, i l'estiu que ve hi ha Mundial de Natació a Barcelona. El club no vol entrar en polèmiques i, de moment, no fa declaracions. Sí que va parlar Belmonte, absent a la foto final del club del món que ha portat més esportistes als Jocs de Londres.

"Vaig tenir una reunió amb el president i estava tot bé; vaig entendre que no m'havia d'apujar el sou conscient de la situació de crisi en la qual estem. Ara mateix m'entreno en una piscina al gimnàs del costat de casa, no tinc res més", va explicar Belmonte als mitjans de comunicació abans d'abandonar les instal·lacions del club.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut