Sant Joan Despí

Televisió de Catalunya reestructura els seus canals a partir d'aquest dilluns

La marca 3XL desapareix. Els continguts del 33 i el Super3 es veuran per un sol canal, i Esport3 passarà a veure's per la freqüència actual del 3XL/Super3.

TVCActualitzat
Canvis de freqüències en els canals Super3 i Esport3 a partir d'aquest dilluns: s'unirà el contingut del Super3 i el 33 i Esport3 millorarà considerablement la seva cobertura per arribar a gairebé la totalitat de la població.

A la freqüència ocupada fins ara pel 33 s'hi suma el Super3, unint el contingut infantil amb el cultural en un mateix canal. El Super3 cobreix de les 06.00 a les 21.30, hora en què agafa el relleu el 33 fins a les 06.00.

Per la seva banda, Esport3 ocupa la freqüència per on fins ara s'emetia el canal Super3. Això facilita que els continguts del canal esportiu de TVC es puguin veure pràcticament a tot el territori català.

La freqüència en què s'emetia Esport3, per la seva banda, ha quedat sense emissió.

Super3


El canal Super3 inclou, a partir d'aquest dilluns, un capítol diari de la sèrie "Bola de Drac GT", que fins ara emetia el canal 3XL. L'emissió, de dilluns a diumenge, a les 21.00.

A més, el canal ha modificat la programació de la tarda i el vespre, de dilluns a divendres. Així, les sèries "Sabrina" i "Els Dalton" donaran pas a l'informatiu "Info K". I, tot seguit, arribaran "El llibre de la selva", "Tom i Jerry" i "Bola de Drac GT", que tancarà la programació del canal Super3.

33


A partir de les 21.30, arriba la programació del 33, que de dilluns a divendres obre amb la repetició del capítol de "La Riera" que haurà emès TV3 al migdia. Continuarà amb programes emblemàtics de contingut cultural com "Ànima", "Cronos", "Bestiari il·lustrat", "Valor afegit", "El documental", "60 minuts", "Thalassa", "Singulars", "Òpera en texans", "Karakia", "Generació digital", "GR Pirineus", "Quèquicom", "Via llibre", "Cinema 3", "Sala 33", "Quarts de nou", "De prop", "Sputnik", "Catmúsica", etc., i amb la incorporació durant la temporada de noves propostes com ara "Amb filosofia", "Odissees", "33 revolucions" i "Rurals".

Seran vuit hores i mitja diàries de programació, que mantindrà l'essència del canal d'oferir una aproximació als diversos vessants de la cultura per a un públic àvid d'aprofundir en continguts televisius que no ofereixen les cadenes generalistes.

Esport3

Esport3 es converteix encara més en el canal de l'energia i la passió. A més dels continguts esportius, amplia l'oferta amb dues franges documentals diàries, de 8.30 a 13.00 i de 14.30 a 18.00. Documentals de natura, aventura, viatges, salut, lleure i turisme, presentats per programes com "Temps d'aventura", "Temps de neu", "Km 0", etc., en seran els protagonistes.

El canal manté els espais consolidats sobre diferents disciplines esportives, com ara "Efectivament", "Hat-trick", "Motor a fons", transmissions de Fórmula 1, Lliga de Campions, futbol, handbol o bàsquet, entre d'altres.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut