Imatge d'arxiu d'un avió de Vueling (Foto: ACN)
Imatge d'arxiu d'un avió de Vueling (Foto: ACN)
Barcelona

Un vol de Vueling torna al Prat per un ànec que ha topat amb el motor

Un avió de Vueling s'ha vist obligat a tornar a aterrar a l'aeroport del Prat per un ànec que ha topat amb el motor. Ha passat poc després de les set del matí, quan un aparell d'aquesta aerolínia, filial d'Iberia, acabava d'enlairar-se al Prat.

RedaccióActualitzat
Un avió de Vueling s'ha vist obligat a tornar a aterrar a l'aeroport del Prat després d'enlairar-se. Ha passat poc després de les set del matí, quan un aparell d'aquesta aerolínia de baix cost, filial d'Iberia, s'acabava d'enlairar al Prat i es dirigia cap a Santiago de Compostel·la.

Entre els passatgers hi havia les jugadores dels equips d'hoquei patins femení de Manlleu i d'Igualada. Marta Soler, d'aquest últim, explica què ha passat. "Nomes enlairar-nos, al cap de no més de tres minuts, hem sentit un soroll molt fort i el pilot ens ha comunicat que hi havia problemes en un motor i tornàvem a Barcelona".

Segons els mecànics que han inspeccionat l'avió, la fallida ha estat provocada per un ànec que ha topat amb el motor.

Al cap d'una estona d'espera dins l'aparell, la tripulació ha recol·locat els passatgers a un altre avió que s'ha pogut enlairar sense problemes i ha aterrat finalment a la seva destinació.

Anar al contingut