Barcelona

Trias: "Les tarifes del transport segur que tornaran a pujar"

L'alcalde de Barcelona ha explicat que encara no s'ha posat una xifra a la pujada. Donada la situació de crisi econòmica i les dificultats dels ciutadans, Trias és partidari que "les pujades siguin modestes", i que hi posin "més diners les administracions".

RedaccióActualitzat
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha estat sincer. En una entrevista al programa "Els matins" de TV3, Trias ha reconegut que "les tarifes de transport segur que tornaran a pujar". Aquest increment se sumaria al que ja es va aplicar a principis d'any i que va incrementar un 38% el preu del bitllet senzill i un 12% el de la T-10, la targeta més utilitzada. A això, cal afegir-hi la pujada de l'IVA l'1 de setembre.

Xavier Trias ha afirmat que encara no hi ha xifres concretes. "O s'apugen les tarifes o l'Ajuntament, la Generalitat i el govern central haurem de posar més diners", ha afegit l'alcalde, que, donada la situació de crisi, s'ha mostrat partidari que "les pujades siguin modestes (...) i que hi posem més diners les administracions".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut