Nova York

Rajoy fa una lloança des de Nova York "a la majoria d'espanyols que no es manifesten"

El president espanyol, paradoxalment, ha estat rebut a Park Avenue 68 per dues manifestacions. Una de catalans cridant a favor de la independència, i una altra, a la sortida, d'"indignats" espanyols clamant contra les retallades i criticant l'actuació policial contra els manifestants al Congrés de Madrid.

RedaccióActualitzat
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha volgut dedicar "un reconeixement" als que "no es manifesten tot i passar-ho malament".  Rajoy, que aquest dies és a Nova York per participar a l'Assamblea General de l'ONU, ha volgut dirigir unes paraules en clau interna cap Espanya i ha lloat els espanyols que no surten al carrer, encara que en cap moment ha esmentat explícitament els manifestants de la Diada de l'Onze de Setembre o els indignats que van protestar el 25-S a Madrid envoltant el Congrés contra les retallades i demanant un canvi en la classe política.

"Permetint-me que jo faci aquí a Nova York un reconeixement a la majoria d'espanyols que no es manifesten, que no surten a les portades de la premsa i que no obren telediaris. No se'ls veu, però estan allà i són la immensa majoria dels espanyols". Aquestes han estat les declaracions de Rajoy, que ha rematat: "No espatllem amb interessos de curta volada el comportament de la majoria."

El president espanyol paradoxalment ha estat rebut a Park Avenue 68 per dues manifestacions. Una de catalans cridant a favor de la independència, i una altra, a la sortida, d'"indignats" espanyols clamant contra les retallades i criticant l'actuació policial contra els manifestants al Congrés de Madrid.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut