El nou telèfon d'Apple arribarà aquest divendres a 22 països. (Foto: Reuters)
El nou telèfon d'Apple arribarà aquest divendres a 22 països. (Foto: Reuters)
Barcelona

El nou telèfon d'Apple, l'iPhone 5, arriba aquest divendres a les botigues de l'Estat

El nou telèfon d'Apple, l'iPhone 5, arriba aquest divendres a 22 països, incloent-hi Espanya, després de batre rècords de vendes durant la seva primera setmana a altres països.

RedaccióActualitzat
El nou telèfon d'Apple, l'iPhone 5, arriba aquest divendres a 22 països, incloent-hi les botigues de l'Estat, després de batre rècords de vendes durant la seva primera setmana en altres països.

D'aquesta manera, les botigues de la companyia i els establiments de les operadores Movistar, Orange i Vodafone han obert aquest divendres a les vuit del matí per començar a comercialitzar el dispositiu. El preu del nou aparell d'Apple oscil·la entre els 670 i els 870 euros.

Cues i carrers tallats

A Catalunya, una seixantena de persones han passat la nit al carrer, davant la botiga d'Apple al passeig de Gràcia de Barcelona. Alguns hi són des de les tres de la tarda de dijous i hi han anat molt ben preparats: a la cua s'hi han pogut veure diverses taules de pícnic i, fins i tot, algun matalàs inflable. 

La Guàrdia Urbana ha tallat el lateral del passeig de Gràcia en aquest punt, perquè es preveu que hi hagi una gran afluència de gent al matí.

Entre les novetats de l'iPhone 5, hi ha una pantalla més gran i amb més resolució, més lleugeresa, un processador més potent, més durada de la bateria i el sistema operatiu iOS 6.

En els primers països on es va posar a la venda l'iPhone 5, se'n van vendre cinc milions en un cap de setmana.
Anar al contingut