Un dels vídeos amb un test de ratllades a l'iPhone 5
Un dels vídeos amb un test de ratllades a l'iPhone 5
Barcelona

La xarxa saluda l'arribada de l'iPhone 5 amb vídeos sobre la seva resistència als test d'estrès

L'arribada del nou terminal d'Apple ha estat rebuda amb entusiasme pels fans i amb una allau de vídeos que enfronten l'iPhone5 amb diversos reptes. Sobreviu a una caiguda? A un cotxe? A una bala? I a una criatura?

Felip GordilloActualitzat
L'arribada del nou terminal d'Apple, l'iPhone 5, ha estat rebuda amb entusiasme pels fans i amb una allau de vídeos que enfronten l'iPhone5 amb diversos reptes. Sobreviu a una caiguda? A un cotxe? A una bala? I a una criatura?

Cada cop que surt un nou smartphone d'alta gamma, en especial d'Apple, YouTube s'omple d'aquest tipus de vídeos. El primer i més habitual, què passa si ens cau el nostre nou terminal valorat en més de 600 euros?



L'iPhone se'n surt prou bé si ens cau de la butxaca, sempre que no fem més de dos metres i mig. Però, que passa mentre el tenim a dins dels pantalons, o a la bossa? iPhone 5 vs les claus de casa:



Un altre entorn de risc per a l'iPhone 5 és el lavabo. Supera el terminal d'Apple un malaurat contacte amb l'aigua?



De moment tot va bé. Augmentem el repte. Ens pot salvar la vida l'iPhone 5 si ens disparen un tret?



Sembla una bona armilla antibales, excepte si el calibre és molt gran. L'iPhone 5 sembla bastant resistent, però hi ha reptes que no pot superar. No el cuineu al microones.



Això sí, no el feu servir com una pilota de bàsquet:



Però els pares poden estar tranquils, els fills poden jugar amb l'iPhone 5 sense problema. Els més de 600 euros que val l'aparell estan segurs a les mans dels més petits. El més perillós és que s'hi quedin enganxats, com a mínim fins que surti l'iPhone 6.


Anar al contingut