Lleida

L'Audiència de Lleida resol que la fiança pel conseller Ausàs va ser desproporcionada

L'Audiència de Lleida revoca la resolució de presó de l'exconseller de Governació i li dóna la raó tres mesos després. Considera que la jutge del cas va dictar una fiança massa alta pel presumpte delicte de contraban de tabac i pertinença a banda criminal.

RedaccióActualitzat
 L'Audiència de Lleida ha revocat l'aute de presó de l'exconseller de governació en època del tripartit, Jordi Ausàs, acusat d'un presumpte delicte de contrabant de tabac i pertinença a banda criminal. L'Audiència considera que la fiança dictada per la jutgessa del cas va ser desproporcionada.

Ausàs va ingressar durant un cap de setmana a la presó de ponent de Lleida de la qual en va sortir després d'abonar una fiança de 145.000 euros. Tres mesos després, l'Audiència li dóna la raó i considera que la fiança dictada va ser massa elevada.

La ressolució d'aquest 28 de setembre diu que Ausàs havia de quedar en llibertat amb càrrecs i aplica la mateixa decisió als altres tres imputats en la causa.

Recordem que, amb els mateixos arguments, també va sortir en llibertat el brigada de la guàrdia civil destinat a la duana de la farga de Moles després d'haver estat un mes a la presó i haver pagat una fiança de 140.000 euros.

Anar al contingut