Natació

Fred Vergnoux assegura que les pretensions econòmiques de Mireia Belmonte eren inacceptables

Al Club Natació Sabadell, que dijous passat va decidir no renovar el contracte a Mireia Belmonte, lamenten el desenllaç de tot plegat. Segons ha explicat l'entrenador francès Fred Vergnoux, les pretensions econòmiques de Belmonte eren inassumibles per al club vallesà i li ha recomanat parlar amb el president per desencallar la situació i demanar una segona oportunitat.

Actualitzat
Al Club Natació Sabadell, que dijous passat va decidir no renovar el contracte a Mireia Belmonte, lamenten el desenllaç de tot plegat. Segons ha explicat l'entrenador francès Fred Vergnoux, que rencentment va renovar el seu contracte amb el Sabadell com a director tècnic del club vallesà fins al 2016, les pretensions econòmiques de Belmonte eren inassumibles i li ha recomanat parlar amb el president per desencallar la situació i demanar una segona oportunitat.

"Costa d'entendre que la Mireia vulgui més, i el que vol ella ja ho sé, perquè ho he vist. És inacceptable", ha dit Vergnoux amb contundència. "No és bo fer un canvi tan radical, ara s'entrena sola, no se sap on, en una piscina de 25 metres, i això no és viable en l'esport d'elit. Jo estic d'acord amb la posició del club i ara l'única petita possibilitat que té és venir aquí, parlar amb el president i demanar una segona oportunitat", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut