Bagà

Mor per sobreesforç una participant de l'ultramarató de muntanya Cavalls del Vent

La dona ha estat traslladada de matinada a l'hospital de Berga, però els serveis mèdics no li han pogut salvar la vida.

RedaccióActualitzat
Una participant en la ultratrail de muntanya Cavalls del Vent, en què els atletes tenen 24 hores per completar un traçat de 84,2 quilòmetres pel Pirineu, ha mort la matinada de dissabte a diumenge a causa del sobreesforç, informa l'organització de la prova.

La dona, la identitat de la qual encara no ha estat facilitada malgrat que fonts pròximes al centre hospitalari asseguren que resideix a Sabadell, ha estat traslladada de matinada a l'hospital de Berga, però els serveis mèdics no li han pogut salvar la vida.

Les complicades condicions meteorològiques en què s'ha disputat aquesta prova, que va començar a les 09.00 de dissabte sota una intensa pluja i amb una temperatura molt baixa, van provocar l'abandonament de més de la meitat del miler d'inscrits.

El lliurament de premis de la cursa, en què es va imposar el campió mundial català Kilian Jornet amb un temps de 08:42.20 i que estava prevista per a aquest matí a les 09.30, s'ha suspès i es guardarà un minut de silenci a la plaça principal del municipi de Bagà.
Anar al contingut