La pàgina del centre informa del tancament.
La pàgina del centre informa del tancament.
Barcelona

El Centre Unesco de Catalunya tanca per problemes de finançament

Els problemes de finançament obliguen la institució, amb 30 anys d'història, a suspendre les activitats i rescindir el contracte als 21 treballadors.

RedaccióActualitzat
El Centre Unesco de Catalunya, amb gairebé 30 anys d'història, ha suspès des d'aquest 1 d'octubre totes les activitats per problemes de finançament. L'agència de l'ONU per a l'educació i la cultura, amb seu a Barcelona, ha promogut, entre d'altres, la declaració dels castells com a patrimoni de la humanitat.

No és habitual que organismes internacionals tinguin representació fora de la capital de l'Estat, però ara les dificultats econòmiques li han passat factura. Segons informa la pàgina web del centre, les "dificultats d'ordre econòmic, que impedeixen la gestió diària i el manteniment dels programes i les actuacions en curs, obliguen la junta i la direcció del Centre Unesco de Catalunya a rescindir, en data de 30 de setembre del 2012, el contracte laboral de la totalitat del personal de l'entitat".

El Centre Unesco de Catalunya deixa en suspens projectes importants relacionats amb l'educació, el diàleg interreligiós i la sostenibilitat. El Centre Unesco estudia ara com afrontar la situació per reobrir en un futur i reprendre l'activitat.





Anar al contingut