Espanyol

El consell d'administració de l'Espanyol es dissol i hi haurà eleccions el 19 de novembre

Els socis de l'Espanyol aniran a les urnes el 19 de novembre. Aquell dia se celebrarà una junta extraordinària que ha d'elegir el nou consell d'administració. Aquest procés s'assembla més a una moció de confiança perquè Ramon Condal s'hi torna a presentar.

Actualitzat
Els socis de l'Espanyol aniran a les urnes el 19 de novembre. Aquell dia es farà una junta extraordinària que ha d'elegir el nou consell d'administració. Aquest procés s'assembla més a una moció de confiança perquè Ramon Condal s'hi torna a presentar.
 
Però és evident que la crisi de l'Espanyol ha demostrat com de curt és el camí que hi ha entre el terreny de joc i els despatxos. La tensió provocada per la mala ratxa de resultats ha encarat els aficionats contra uns dirigents que han decidit tancar, com a mínim temporalment, l'etapa d'aquest consell d'administració.

Condal pren la iniciativa

Tot aquest procés que s'endega respon a una iniciativa del president Ramon Condal, que ha rebut el suport de tot el consell. Segons ha explicat el portaveu, Rafa Entrena, l'objectiu és que l'aficionat perico s'expressi a través d'unes eleccions i vagi a l'estadi exclusivament a animar l'equip.

Provisionalment es forma un consell gestor de només set persones (Condal, Oliveró, Collet, Garrofé, Moya, Alascio i Entrena). S'anul·la la junta general convocada per al 6 de novembre i se'n fa una d'extraordinària el dia 19 de novembre. En aquella data es triarà el nou consell d'administració. Les candidatures es poden presentar fins al 25 d'octubre.

Condal s'enroca

L'actual president es torna a presentar i té el suport, de paraula i accionarial, de Dani Sánchez Llibre. En conseqüència, serà reelegit president. A més, Entrena ha explicat que el diàleg promès amb tots els estaments del club es trasllada a la junta extraordinària del 19 de novembre.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut