Carme Chacón, en una imatge d'arxiu. (Foto:EFE)
Carme Chacón, en una imatge d'arxiu. (Foto:EFE)
Madrid

Chacón: "He de decidir pel meu fill de 4 anys si és català o espanyol?

L'exministra de Defensa Carme Chacón creu que l'estat autonòmic està "esgotat", però s'oposa a la independència de Catalunya. Segons ha assegurat Carme Chacón li dessagna que li preguntin si és catalana o espanyola i ha acusat Mas de voler fer triar els catalans "entre el papa i la mama".

RedaccióActualitzat
L'exministra de Defensa Carme Chacón creu que l'estat autonòmic està "esgotat", però s'oposa a la independència de Catalunya. Per contra, aposta per "avançar sense trencar" en un model federalista asimètric. "Les costures comencen a trencar-se" i per això l'immobilisme no és la solució, ha dit Chacón, però la independència o la ruptura tampoc. L'exministra i membre del Partit dels Socialistes de Catalunya Carme Chacón ha fet aquestes declaracions al programa "Espejo público" d'Antena 3, on ha afegit que els plantejaments independentistes de Catalunya amaguen les intencions electorals del president Mas, que, segons Chacón, ha fracassat en la lluita contra l'atur i té problemes de gestió i de corrupció.

Igualment, l'exministra del govern de Zapatero s'ha desmarcat dels seus companys de partit i ha estat contundent en assegurar que "en absolut" està d'acord amb el fet que Catalunya convoqui una consulta independentista.

Segons ha assegurat Carme Chacón, li dessagna que li preguntin si és catalana o espanyola i ha acusat Mas de voler fer triar els catalans "entre el papa i la mama": Ella mateixa s'ha preguntat si ho ha de decidir pel seu fill: "He de decidir pel meu fill de 4 anys si és català o espanyol?

Unes declaracions que després ha matisat i ha aclarit que la seva posició està en sintonia amb el PSC i que el seu rebuig és a una consulta il.legal.

L'exministra ha trencat 8 mesos de silenci, perquè, segons ha dit a Antena 3, en aquests moments polítics per Catalunya, calia que sortissin totes les veus.





Anar al contingut