El detingut arribant als jutjats de Palma en una imatge d'arxiu
El detingut arribant als jutjats de Palma en una imatge d'arxiu (Foto:EFE)

El jove que volia atemptar contra la Universitat de les Balears confessa i ingressa a presó sense fiança

El jove detingut dimecres a Palma amb 140 quilos d'explosius ha passat aquest divendres a la tarda a disposició del jutge. El noi ha confessat davant la policia que volia atemptar contra la universitat de les Illes. La jutge ja ha decretat presó sense fiança.

RedaccióActualitzat
El jove de 21 anys detingut amb 140 quilos d'explosius amb què pretenia atemptar a la Universitat de les Illes Balears ha arribat als jutjats de Palma, on ha prestat declaració davant el titular del jutjat d'instrucció número 9 de Palma, després que al matí el noi ha confessat davant la policia que volia atemptar contra la universitat.

Després de la vista la jutge ha decretat presó sense fiança pel noi i li imputa un delicte de tinença d'explosius i un altre d'estralls. Per la seva banda, l'advocat de la defensa demanarà un examen psicològic del noi.

El detingut, que ha arribat en un cotxe policial escortat per diversos policies, anava emmanillat, amb la cara al descobert i somreia.

Als voltants dels jutjats de Palma hi havia molta presència policial i de periodistes que esperaven la seva arribada i també un nombre considerable de ciutadans que s'han acostat fins a la Via Alemania.



Anar al contingut