Barcelona

TVC lamenta les imatges emeses al programa "Bestiari il·lustrat"

La directora del programa ha presentat la dimissió, que ha estat acceptada per la direcció. Televisió de Catalunya lamenta que les imatges i el contingut de l'entrevista a Jair Domínguez hagin estat ofensius i hagin pogut ferir la sensibilitat de les persones i institucions al·ludides, com ara la monarquia.

RedaccióActualitzat
Televisió de Catalunya lamenta els continguts i retira les imatges emeses aquest dimarts al programa "Bestiari il·lustrat", del canal 33, amb el títol "Paraules que maten". La directora del programa ha presentat la dimissió, que ha estat acceptada.

La direcció de Televisió de Catalunya lamenta que les imatges i el contingut de l'entrevista a l'escriptor Jair Domínguez hagin estat ofensius i hagin pogut ferir la sensibilitat de les persones i institucions al·ludides, com ara la monarquia. Considera també que les imatges atempten contra els principis ètics i democràtics que regeixen els seus programes i rebutja qualsevol al·lusió a la violència.

Per tot això, Televisió de Catalunya ha retirat les imatges del programa dels seus portals web i garanteix que no tornaran a ser emeses.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut