Barcelona

L'amenaça de pluja fa canviar una part del programa de la Festa dels Súpers, però és mantenen totes les activitats

L'Anella Olímpica de Montjuïc acull la setzena edició de la Festa dels Súpers. Hi ha més de 150 activitats pensades per promoure els hàbits saludables i incentivar l'esport. La previsió de pluja de cara a la tarda ha obligat a avançar l'acte "Em moc, em moc, m'agrada l'esport!".

RedaccióActualitzat
L'Anella Olímpica de Montjuïc acull aquest cap de setmana una nova edició de la Festa dels Súpers. Hi ha més de 150 activitats programades sota el lema "Em moc, em moc, m'agrada l'esport".

Milers de nens i nenes han omplert l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Al crit de "Em moc, em moc, m'agrada l'esport!", grans i petits han seguit la convocatòria d'enguany, centrada en una competició esportiva entre la família del Super3 i el Nen d'Or. Els nens han pogut gaudir de circuits d'slot, tallers, circuit de bicicletes, videojocs, un torneig de futbol, circuits d'aventura, jocs d'habilitat, autos de xoc, realitat augmentada, activitats de dibuix i lectura, idiomes i la supergimcana.

La previsió de pluja per aquesta tarda ha obligat a avançar a aquest migdia l'acte "Em moc, em moc, m'agrada l'esport!".

Tanmateix, el temps ha respectat els milers de súpers durant el matí i pares i fills han pogut ajudar la família del Super3 a vèncer el Nen d'Or. En Roc ha ballat "M'agrada l'esport" mentre aixecava pesos i els nens l'han seguit al ritme de la mateixa cançó. Després, la Lila ha jugat a tennis i els menuts han mirat de guanyar en Rick practicant aquest esport. En Pau ha fet esgrima dalt de l'escenari, seguit per milers de nens i en Fluski ha jugat a bàsquet mentre els súpers l'ajudaven a encistellar. Per últim, l'Àlex ha fet ciclisme i la canalla ha mostrat la seva habilitat amb la bicicleta.

A Montjuïc, en autobús

Per pujar a l'Estadi Olímpic, s'ha habilitat un servei d'autobús. Per agafar-los, seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Transports Metropolitants de Barcelona ha organitzat dos serveis d'autobusos llançadora. Un de pujada i baixada de la plaça d'Espanya a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, i un altre d'anada i tornada des de l'estació de Miramar del Funicular.

L'horari de funcionament serà de dos quarts de 10 del matí a les 8 del vespre. Diumenge també comença a dos quarts de 10 del matí, però tancarà a dos quarts de 7 de la tarda.

A la web del Súper3 hi ha un ampli apartat sobre com arribar a Montjuïc, els accessos i l'aparcament.

Tota la informació, al mòbil

Per facilitar la informació sobre els espectacles i els tallers, el Club Super3 estrena una aplicació de mòbil. També se'n pot consultar la programació a través de la web del Super3. A través de les xarxes socials es pot seguir la informació de la festa a través de l'etiqueta #festasúpers a Twitter.

El canal Super3 anirà fent connexions durant tot dissabte i diumenge. Catalunya Ràdio també participa a la Festa, una vegada més. Des de l'estudi mòbil, al davant del Palau Sant Jordi, avui s'emetrà en directe, de 4 a 6 de la tarda, el "Generació Digital". El programa donarà als més petits l'oportunitat d'interactuar amb videojocs. Durant tot el cap de setmana s'organitzaran diverses activitats d'animació i un taller de ràdio.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut