Lliga de Campions

Vilanova relativitza els problemes defensius del Barça i l'entrenador del Celtic demana "onze herois" al Camp Nou

L'entrenador del Barça va explicar en la prèvia del partit de Champions contra el Celtic (20.45, en directe per TV3) que no està preocupat pel fet que l'equip encaixi més gols que en altres temporades. Vilanova va relativitzar la fragilitat defensiva i la va atribuir a factors puntuals. "Ens hem fet tres gols en pròpia porteria, ens han xiulat penals que no eren... Tot plegat no em preocupa excessivament. Hem de millorar, però com en altres aspectes del joc", va valorar el tècnic blaugrana.

Actualitzat
Tito Vilanova, l'entrenador del Barça, va explicar en la prèvia del partit de Champions contra el Celtic que no està preocupat pel fet que l'equip encaixi més gols que en altres temporades. El tècnic blaugrana va relativitzar la fragilitat defensiva i la va atribuir a factors puntuals. "Ens hem fet tres gols en pròpia porteria, ens han xiulat penals que no eren... Tot plegat no em preocupa excessivament. Hem de millorar, però com en altres aspectes del joc", va valorar Vilanova.

Alves, Puyol i Piqué no es recuperaran a temps per jugar aquest vespre (20.45 per TV3) contra el Celtic. Tito Vilanova no té decidit l'onze titular i va donar poques pistes: va lloar l'adaptació d'Adriano com a central i va destacar la bona entesa de la parella Song-Mascherano.

Sobre el Celtic, Vilanova creu que "està fent bé les coses" en aquesta fase de grups. El tècnic del Barça espera un rival que es tancarà darrere i buscarà sorprendre al contraatac amb la velocitat dels seus davanters.

"Bon moment del Barça", segons Pedro

Pedro va destacar que el Celtic serà un rival "difícil" i va subratllar que el Barça es troba en un bon estat de forma. El davanter canari, que viu un moment dolç, va admetre que cada any ha de lluitar per guanyar-se el lloc de titular perquè el Barça té una gran plantilla. Pedro va dir que espera poder ajudar l'equip amb el màxim de minuts possibles i que l'important és no lesionar-se i aportar.

El Celtic necessita "onze herois"

El tècnic del Celtic de Glasgow, Neil Lennon, confia a poder treure un bon resultat davant el Barcelona, que va qualificar com "el millor equip del món". "Necessitarem caràcter i força mental. Espero que tinguem onze herois, o catorze herois. Hem de fer un gran partit, estar molt compactes, amb molta concentració i capacitat tècnica i física", va explicar. El tècnic nord-irlandès va avisar que el seu equip "no té res a perdre i no ve de vacances, sinó a jugar a futbol". Lennon va explicar que té les baixes de Lassad i McGeouch, mentre que Brown, Wilson, Commons i Forrest són dubte.

Miku es rendeix a Messi

El davanter veneçolà del Celtic, Miku, es va desfer en elogis sobre Leo Messi, al qual va considerar "el millor jugador de la història", però va recordar que l'amenaça d'aquest Barcelona va més enllà de l'argentí. "És un jugador diferent, excepcionalment ràpid. El veus al camp i penses que és molt petit, però és fort i no el pots empènyer així com així. Però el Barça no és només Messi. Si no té un bon dia, té altres jugadors com Villa o Alexis. Té onze jugadors molt bons surti qui surti", va explicar l'ex del Getafe.
Anar al contingut