El president Artur Mas a la sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.
El president Artur Mas a la sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.
Barcelona

Mas explicarà en una conferència a Brussel·les les ambicions sobiranistes de Catalunya

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el president de la Generalitat farà una conferència el 7 de novembre, dos dies abans que arrenqui la campanya electoral. El títol: "Destinació Europa: el futur de Catalunya a la UE". L'acte està organitzat pel grup d'opinió "Friends of Europe" un dels més influents de Brussel·les.

RedaccióActualitzat
El president de la Generalitat, Artur Mas, pronunciarà una conferència el 7 de novembre a Brussel.les, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio. L'acte, sota sota el títol "Destinació Europa: el futur de Catalunya a la UE", està organitzat per un grup d'opinió anomenat "Friends of europe", un dels més influents de Brussel·les. La conferència que tindrà lloc poc abans de l'inici de la campanya electoral, que comença la mitjanit del 9 de novembre.

La intenció del president de la Generalitat és situar Catalunya en un nou marc europeu i defensar a Europa el seu full de ruta que passa per una consulta a la ciutadania perquè digui si es vol convertir en un nou Estat de la UE. L'acte s'emmarca en l'estratègia d'internacionalitzar la causa catalana després de comprovar que l'Estat espanyol no té cap interès a dialogar amb Catalunya sobre aquest procés.


Anar al contingut