Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood.
Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood. (Foto: Reuters)
París

Els Rolling Stones fan un concert sorpresa a París per celebrar mig segle de carrera

Els Rolling Stones han fet una breu actuació sorpresa aquest dijous a la capital francesa. Les 350 entrades, a un preu de 15 euros, s'han venut en pocs minuts.

RedaccióActualitzat
Els Rolling Stones han fet un breu, però enèrgic concert sorpresa aquest dijous a París per celebrar els seus 50 anys de carrera. La banda ha anunciat el concert a través del seu compte de Twitter. Les 350 entrades que s'han posat a la venda a 15 euros s'han esgotat en pocs minuts.
 
I és que aconseguir entrades per veure els Rollings en directe a 15 euros és tota una excepció. Se n'ha limitat el nombre a dues per persona. Els noms dels compradors s'han imprès a les entrades i a cada comprador se li ha donat una polsera.

El concert d'aquest dijous s'ha fet a Trabendo, una petita sala amb capacitat per a 700 espectadors, d'un barri obrer del nord-est de París. Algunes de les persones que hi han assistit han destacat que, al ser la sala molt petita, tenien molt a prop Mick Jagger i la resta de components del grup. "Es movien per tot l'escenari. Semblaven molt contents", ha dit un dels assistents en declaracions a l'agència Reuters.

Dilluns, els Stones repeteixen actuació a París i a partir del 25 de novembre comencen oficialment la seva gira que els portarà a Londres i Nova York. La setmana passada, els Rollings van anunciar que farien dos concerts a Londres i dos a Nova York. Jagger va insinuar que els 4 concerts seran un preludi d'una gira més llarga. Molts fans i comentaristes s'han queixat del preu de les entrades per a aquests concerts, que van dels més de 100 als 1.000 euros per un seient VIP. A través d'internet ja s'estan oferint entrades a milers d'euros.

Feia cinc anys que la llegendària banda no pujava als escenaris. Aquesta és la primera actuació dels Rolling Stones des del 2007, quan van fer la seva última gira mundial.

La celebració dels seus cinquanta anys coincideix amb la projecció d'un nou documental del grup, amb el qual es va inaugurar el Festival In-Edit de Barcelona.
Anar al contingut