Martorell

El nou SEAT León porta una inversió de 800 milions d'euros a Martorell i garanteix 1.600 llocs de treball

La inversió de l'automobilística permetrà garantir 1.600 llocs de treball directes i 6.000 d'indirectes. El nou model del León, que ja es fabrica a la planta del Baix Llobregat, es començarà a vendre a Alemanya, Àustria i Suïssa al novembre i arribarà a Espanya el gener del 2013.

RedaccióActualitzat
El 2013 serà l'any del lleó per a SEAT. La marca llançarà la tercera generació del SEAT León al mercat espanyol a començaments de l'any que ve. Però els primers models, que ja es comencen a fabricar aquests dies a la planta de Martorell, es vendran a partir del mes que ve a Alemanya, Àustria i Suïssa. Com el mercat autòcton no revifa, l'automobilística vol vendre com més cotxes millor als mercats exteriors i mantenir així un índex d'exportació que ja és molt elevat a SEAT.

Per produir el SEAT León, la companyia ha invertit 800 milions d'euros a la fàbrica de Martorell fet que garanteix el manteniment de 1.600 llocs de treball directes i més de 6.000 a la indústria auxiliar. El vicepresident executiu de producció del SEAT, Andreas Tostmann, ha presentat a les instal·lacions de Martorell el nou model, que ja es va presentar per primera vegada el mes de setembre passat al saló de l'automòbil de París. Tostmann ha assegurat que la fabricació del nou León a Martorell "és una bona notícia des del punt de vista laboral i perquè millora la producció". Tostmann ha dit que en un futur, i gràcies a la introducció de noves carrosseries del León, fins i tot es podria preveure la possibilitat de contractar nous empleats.

El vicepresident de SEAT ha assegurat que amb la tercera generació del León es culmina l'ofensiva de producte de l'empresa per a aquest any, en què ha presentat tres nous models més: el Mii, l'Ibiza i el Toledo. En aquesta línia, "l'any vinent serà un any de novetats a SEAT", ha afegit Tostmann.

Les versions familiar i de cinc i tres portes del SEAT León s'afegeixen a les de l'Ibiza, l'Altea, l'Audi Q3 i l'Exeo que ja es produeixen a la planta de Martorell.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut