Treballadors de la cooperativa La Fageda.
Treballadors de la cooperativa La Fageda.
Girona

La Fageda crea 20 nous llocs de treball amb una nova línia de melmelades

La cooperativa agroalimentària La Fageda obre una línia de productes nova amb les "Melmelades per a maridatges La Fageda". L'empresa, que treballa amb discapacitats mentals, crearà amb aquest projecte vint llocs de treball.

RedaccióActualitzat
La cooperativa agroalimentària La Fageda ha creat un cultiu de fruites i vegetals del qual sortirà el nou projecte de les "Melmelades per a maridatges La Fageda". Amb l'obertura d'aquesta línia de productes La Fageda, que ara dóna feina a 180 discapacitats mentals per contribuir a la seva inserció laboral, crearà vint llocs de treball.

Els responsables de La Fageda han presentat a la Fira de Girona aquesta nova gamma de productes, de 12 gustos diferents, que estarà als comerços a partit del mes de novembre i que compta amb el suport de la Fundació Alicia, un centre referent en l'àmbit de la investigació aplicada a la gastronomia.

Actualment, la cooperativa garrotxina produeix, en tot el seu procés, des de la plantació fins a l'envasat, 45 milions d'unitats de iogurt l'any, i el seu fundador, que va iniciar aquest projecte als anys 80, assegura que volen millorar aquesta xifra de cara a l'any que ve.

Anar al contingut