Els usuaris es van queixar Usuaris de Renfe pujant al servei alternatiu d'autobusos.servei alternatiu ofert per Renfe.
Usuaris de Renfe pujant al servei alternatiu d'autobusos.
Vilassar de Mar

Un miler d'afectats pel tall de la R1 a Vilassar de Mar per fort onatge

El mal temps va afectar el trànsit ferroviari dimecres. La companyia va facilitar un servei alternatiu d'autobusos, però la gran afluència de gent que havien de pujar als vehicles al mig de la N-II va generar problemes de trànsit i queixes del miler d'usuaris afectats.

RedaccióActualitzat
La circulació de trens de la línia R1 de Rodalies, la del Maresme, s'ha restablert aquest matí després que el mal temps i el fort onatge van obligar a tallar el servei unes hores dimecres al vespre a l'altura de Vilassar de Mar. Els trens han tornat a circular aquest dijous encara que només funciona per una sola via entre Vilassar de Mar i Mataró.

Un miler de persones van resultar afectades pel tall i, encara que la companyia va facilitar un servei alternatiu d'autobusos, la gran afluència de gent que havien de pujar als vehicles al mig de la carretera N-II va generar problemes de trànsit. Molts usuaris es van queixar del servei rebut per part de Renfe.

Durant una estona, va quedar tallada la carretera i els Mossos d'Esquadra van haver de posar-hi ordre. Una estona després, la situació ja es va normalitzar.

Empleats d'Adif continuen treballant per habilitar la via que continua malmesa entre Vilassar i Mataró.



Anar al contingut