Madrid

Rajoy adverteix Mas que "s'està equivocant i molt" però diu que ell "esgotarà" la via del diàleg

El president del govern espanyol ha assegurat que l'"operació" que el president ha encetat genera "divisió" entre els catalans, fa perdre el conjunt dels espanyols i que, a més, "el món no està per aixecar murs".

RedaccióActualitzat
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy ha avisat Mas que s'està "equivocant i molt" pel rumb sobiranista pel qual ha optat a Catalunya, però ha assegurat que ell "esgotarà totes les possibilitats" per parlar i dialogar. En unes declaracions a la cadena COPE, Rajoy ha assegurat que l'"operació" que el president ha encetat genera "divisió" entre els catalans, fa perdre el conjunt dels espanyols i que, a més, "el món no està per aixecar murs".

"Jo intentaré parlar, dialogar, esgotaré totes les possibilitats. Crec que és moment d'actuar amb sentit comú i crec que una de les obligacions dels governants és resoldre problemes", ha declarat Rajoy durant l'entrevista.

Segons el president del govern espanyol, a ell se li pot "demanar de tot", excepte una cosa: que "incompleixi la llei". Aquesta és la línia vermella que Rajoy ha assenyalat sobre la proposta de Mas de convocar un referèndum sobre la independència de Catalunya. A més, Rajoy ha assenyalat que tampoc acceptarà "imposicions".

"No conec ningú que tingui dos dits de front que li pugui demanar al president del govern espanyol de qualsevol país que incompleixi la llei", ha proclamat, alhora que ha demanat "calma i assossec" per no tensar la societat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut