Un dipòsit d'Aigües Ter Llobregat
Un dipòsit d'Aigües Ter Llobregat
Barcelona

La Generalitat adjudica a Acciona la privatització d'Aigües Ter-Llobregat

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha firmat la proposta d'adjudicació, en entendre que l'oferta d'Acciona ofereix un millor preu de l'aigua que no pas la que havia presentat el grup liderat per Agbar.

RedaccióActualitzat
La Generalitat de Catalunya ha adjudicat la privatització de l'empresa pública Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a la companyia Acciona, que s'ha imposat a Agbar, segons han informat fonts del govern català. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha firmat la proposta d'adjudicació, en entendre que l'oferta d'Acciona ofereix un millor preu de l'aigua que no pas la que havia presentat el grup liderat per Agbar.

A més, l'oferta d'Acciona havia obtingut millor puntuació, concretament 87,73 punts davant dels 51,25. El grup empresarial espanyol lidera un consorci en què també hi ha les empreses Aigües de Catalunya Ltd., Gopa Consulting SL, Acacia ISP SL, Global Buridan SL, Global Lubbock SL i Gestió Catalana d'Aigües SA.

El govern català va posar en marxar el procés de privatització d'ATLL per obtenir 1.000 milions d'euros, 300 dels quals s'hauran d'abonar d'entrada i els 700 restants al llarg dels 50 anys que dura la concessió.


Anar al contingut