Perfil de Twitter de Barack Obama
Barack Obama ha publicat aquesta fotografia a Twitter després de confirmar-se la victòria.
Chicago

La piulada d'agraïment d'Obama, la més retuitejada de la història: "Quatre anys més"

Obama ha agraït el suport dels seus seguidors i els ha dedicat els resultats en dos tuits. En un tercer, el reelegit president ha exclamat "Quatre anys més", en un missatge acompanyat d'una imatge abraçant la seva dona, Michelle Obama.

RedaccióActualitzat
Les xarxes socials han estat el primer testimoni de la victòria de Barack Obama. El candidat demòcrata ha certificat la seva reelecció a través del seu compte de Twitter. Instants després de confirmar-se que Obama superava els 270 vots electorals necessaris per tornar a la Casa Blanca, el seu perfil s'ha actualitzat amb tres missatges d'eufòria, agraïment i celebració. En els dos primers tuits, Obama ha donat les gràcies als seus seguidors pel suport rebut i els ha dedicat els resultats.

Quan Ohio s'ha decantat pel Partit Demòcrata, ha enviat un tercer tuit on el president ha celebrat la reeleccio amb un: "Quatre anys més". El missatge anava acompanyat d'una imatge abraçant la seva dona, Michelle Obama.

Aquesta última piulada, amb només 22 minuts ha superat de llarg els 200.000 retuits, la qual cosa l'ha convertit en la més retuitejada de la història, segons ha anunciat BuzzFeed.

Fins ara, les 5 piulades més populars de la història eren de Justin Bieber, T.J.Lang, Floyd Mayweather, Kim Kardashian, i del mateix Barack Obama, amb un tuit en què es pronunciava a favor de legalitzar els matrimonis gais.

Rècord de "m'agrada" a Facebook

L'idil·li de les xarxes socials amb la campanya d'Obama també s'ha fet visible a Facebook. Aquesta xarxa social ha explicat que la fotografia d'Obama i Michelle abraçats, la mateixa del tuit rècord, s'ha convertit en la que més "m'agrada" ha sumat en la història d'aquesta xarxa social. La fotografia superava els 2,1 milions en el moment en què n'ha informat Facebook.



Anar al contingut