El simbol del manifest: "Nou Barris cabrejada diu prou!"
El símbol del manifest: "Nou Barris cabrejada diu prou!"
Nou Barris, Barcelona

Nou Barris diu prou a la situació social insostenible del barri

Al districte de Nou Barris de Barcelona, 90 entitats han firmat conjuntament el manifest "Nou Barris cabrejada diu prou!". En aquest text, manifesten la gravetat de la situació social al seu barri i reclamen un pla d'actuació immediat davant de desnonaments, corrupció i passivitat per part de la classe política.

RedaccióActualitzat
90 entitats del districte de Barcelona de Nou Barris han firmat un manifest titulat "Nou Barris cabrejada diu prou!" en què acusa l'Ajuntament de no reconèixer la gravetat de la situació social del barri. Asseguren que "especuladors i financers" han provocat el context en què estan i que fan falta "polítiques socials" per part del consistori, la Generalitat i també el govern espanyol.

Demanen un pla d'actuació davant de la "greu" situació al seu districte, un augment de les dotacions de serveis socials i la resolució immediata de les sol·licituds de Renda Mínima d'Inserció (RMI). També reclamen que s'acabin les obres de la parada de metro de Virrei Amat sense la supressió de cap parada d'autobús.

Entre les entitats, hi ha les AMPA d'escoles, clubs de petanca i parròquies, i denuncien els desnonaments al barri -hi ha més de 100 vivendres buides a Torre Baró, fet que consideren una "provocació"-, la corrupció dels diversos estaments polítics i la passivitat de la classe política. Reclamen més reunions amb els representants del districte i més suport dels equipaments.

Per expressar tot això, han convocat els veïns del barri aquest divendres, a les 19.00, en una concentració davant de la seu del districte.



Anar al contingut