Barcelona

Divendres mig ennuvolat i amb temperatures sense canvis

Els núvols faran acte de presència a les comarques del litoral i el prelitoral. El sol lluirà, en canvi, al nord de Lleida, nord de Barcelona i interior de Girona. Les temperatures continuaran sense canvis.

Actualitzat
La pertorbació situada a l'oest de Portugal s'acostarà una mica més a la península Ibèrica. Ja notarem els seus efectes per l'entrada de vent de sud i vent humit procedent del Mediterrani.

Núvols costaners
La influència dels vents de sud i sud-est humits permetrà l'aparició de núvols a les comarques del litoral o prelitoral. El sol es veurà a la meitat nord de Lleida, nord de Barcelona i interior de Girona. Les precipitacions seran febles i només cauran cap al tard a la franja costanera.

Les temperatures no variaran gaire respecte als valors assolits dijous. Això passarà tant en mínimes com en màximes.

El vent bufarà de component sud, en general. Però arribarà a moderat de migjorn a partir del vespre a la costa Brava nord.

Cap de setmana

Durant el cap de setmana ens ha de creuar la pertorbació que dijous es troba a Portugal. Aquest fet farà que dissabte tinguem un increment dels núvols i les primeres pluges cap al tard, i que diumenge quedin ruixats que aniran marxant cap al Mediterrani.

Dades obtingudes del Servei Meteorològic de Catalunya, Meteoclimàtic i col·laboradors.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut