Camponaraya (Lleó)

Zapatero trenca el silenci i entra en el debat sobiranista de Catalunya

El procés sobiranista català ha trencat el mutisme de l'expresident del govern espanyol. José Luis Rodríguez Zapatero ha dit que qui es vulgui separar es trobarà sol i que no hi ha voluntat democràtica per damunt de les lleis i la Constitució.

Actualitzat
L'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha entrat en el debat sobiranista de Catalunya, durant un acte d'homenatge a l'alcalde d'un poble lleonès mort l'any passat, per dir que l'actual situació de crisi fa més recomanable que mai mantenir la unitat i la defensa dels valors essencials.

Zapatero ha trencat així el silenci dels últims mesos per criticar el procés sobiranista català advertint que "qui pretengui desunir es trobarà amb la soledat", en al·lusió a una possible independència de Catalunya. Zapatero ha afegit que no hi ha voluntat democràtica per damunt de les lleis i la Constitució i que en aquests moments de dura crisi, la unitat d'Espanya és més necessària que mai "per seguir afirmant els valors" que són "essencials". En la mateixa línia, l'exlíder del PSOE ha animat els ciutadans a treballar i cooperar "pel nostre país".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut