Madrid

L'ús del transport públic cau prop d'un 11%

En el conjunt de l'estat espanyol, el nombre d'usuaris del transport públic s'ha reduït un 7,5%, segons publica l'Institut d'Estadística, i en els nou primers mesos de l'any, el nombre de viatgers ha caigut un 3%. Totes les comunitats autònomes presenten descensos anuals de l'ús del transport públic.

Actualitzat
El nombre de persones que han fet servir el transport públic a Catalunya al setembre ha caigut prop de l'11% respecte al mateix mes del 2011. En el cas dels autobusos urbans, els usuaris han estat 22.413, un 10,6%, i en el del metro, un 10,7%, amb un total de 29.120 usuaris. Des de començament d'any, la davallada de passatgers als autobusos urbans és de l'1,4%, i del metro, del 3,3%.

En el conjunt de l'estat espanyol, el nombre d'usuaris del transport públic s'ha reduït un 7,5%, segons publica l'Institut d'Estadística, i en els nou primers mesos de l'any, el nombre de viatgers ha caigut un 3%. De fet, totes les comunitats autònomes presenten descensos anuals de l'ús del transport públic. A la regió de Múrcia és on hi ha la davallada més forta, mentre que el País Basc és la comunitat on baixa menys.

Pel que fa al transport interior per avió, va caure un 12,6% i, en canvi, l'AVE només va perdre un 2,3%.

Anar al contingut