Rajoym durant la inauguració del congrés de directius. (Foto: EFE)
Rajoym durant la inauguració del congrés de directius. (Foto: EFE)
València

Rajoy assegura que "es comencen a percebre" els resultats de les seves polítiques

El president espanyol ho ha dit a València, on centenars de persones contràries a les retallades l'han escridassat i increpat enmig d'un fort dispositiu de seguretat. Un cop Rajoy ha entrat al recinte, la protesta s'ha dissolt.

Actualitzat
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat que "es comencen a percebre" els resultats de les polítiques que ha posat en marxa el seu executiu. Rajoy es referia, en concret, a la reducció del dèficit públic, que ha atribuït a un "esforç inèdit al nostre país", un esforç que ha estat "molt incòmode".

Rajoy, que ha inaugurat el II Congrés Nacional de Directius, també ha destacat que entre el gener i el setembre s'han recaptat "gairebé 8.500 milions d'euros més" en concepte de frau fiscal i que han aflorat "més de 61.000 llocs de treball sumergits". El cap del govern espanyol ha reiterat que les reformes continuaran i que la recuperació començarà el 2014. EN canvi, no ha esmentat les negociacions que el seu gabinet porta a terme amb el pricipal partit de l'oposició per aturar el drama dels desnonaments.

Xiulada contra les retallades


El cap de l'executiu no ha tingut una rebuda plàcida al Palau de Congressos de València. Centenars de ciutadans contraris a les retallades l'han escridassat i increpat enmig d'un fort dispositiu de seguretat. Un cop Rajoy ha entrat al recinte, la protesta s'ha dissolt sense més incidents.
Anar al contingut