Barcelona

Detingut un home acusat de llançar per la finestra una prostituta

El detingut va llançar la víctima des d'una altura de 10 metres després de discutir amb ella pel desacord en la tarifa del servei sexual que li va fer. La dona va quedar suspesa sobre una teulada de vidre i aferrada a una barra metàl·lica per evitar precipitar-se fins a terra.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona un home acusat d'haver llançat per la finestra, i des d'una altura de més de deu metres, una prostituta. El detingut, de 41 anys, tenia una ordre de detenció a efectes d'extradició des d'Itàlia i era considerat violent i perillós.

Els fets van passar dimecres a la matinada, però s'han sabut ara, i segons la policia van ser avisats arran d'una baralla a l'interior del domicili del detingut.

La víctima ha explicat que la discussió es va produir pel desacord en la tarifa del servei sexual que li va fer i, després de discutir, ell la va llençar per la finestra.

Quan la policia i els bombers van arribar al lloc dels fets, es van trobar la dona suspesa sobre una teulada de vidre i aferrada a una barra metàl·lica per evitar precipitar-se fins a terra.

Els Mossos d'Esquadra van trobar l'agressor amagat a la terrassa de l'edifici i el van detenir per una temptativa d'homicidi dolós.
Anar al contingut