Sant Joan Despí

TV3 emetrà dimarts el primer documental d'un cicle internacional que aborda el perquè de la pobresa

Televisió de Catalunya ha participat en un cicle de documentals internacional en què s'aborden diferents aspectes de la pobresa per fer-la visible i obrir un debat. Dimarts que ve se n'emet el primer programa.

Actualitzat
Els conceptes de macroeconomia, com la recessió, s'acaben traduint quan filtren cap avall per totes les capes socials, en coses tan concretes com la pobresa. Amb l'objectiu de fer-la visible, més de 70 televisions de tot el món s'han implicat en un projecte per produir i emetre vuit documentals sobre la pobresa al món. TV3 és una d'aquestes televisions i els primers documentals es podran veure aquest novembre.

El cicle "El perquè de la pobresa" són vuit històries que giren al voltant de l'educació, la sanitat, la crisi econòmica, la desigualtat, la corrupció, el poder i la riquesa. Vuit aspectes sobre un problema que a dia d'avui afecta 1.000 milions de persones. L'objectiu és fer visible el problema i obrir el debat per buscar-hi solució.

El dimarts 20 de novembre, Televisió de Catalunya emetrà a "Sense ficció" el reportatge: "Doneu-nos els diners" centrat en les iniciatives dels famosos per lluitar contra la fam. La pregunta que queda en l'aire és si realment han servit de res.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut